ADMINISTRATIEKANTOOR AMSTERDAM

Op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam?

Jij bent ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) en je wilt je concentreren op de zaken waar jij goed in bent? Jij wilt geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het juist voeren van jouw boekhouding, het tijdig indienen van jouw aangifte btw, het opmaken van jouw jaarcijfers en jouw aangifte inkomstenbelasting?

Compleet ontzorgen

Administratiekantoor Amsterdam neemt voor een vast maandbedrag al deze administratieve en belastingzaken bij jou uit handen. Wij boeken in, wij stellen de ob- en IB- aangifte voor je op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsgesprek waarin wij jou adviseren over jouw administratie en belastingen.

All-in pakket

Wij verzorgen jouw totale administratie en belastingzaken. De facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (OB en IB) voor je op en 2 x per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek voor
slechts € 99,00 per maand. Is dit wat jij van een administratiekantoor in Amsterdam verwacht?

Administratiekantoor Amsterdam voor jouw complete administratie

Ons administratiekantoor is ook gevestigd in Hilversum, op een steenworp afstand van Amsterdam, Utrecht en Almere. Voor de uitbesteding van jouw administratie hebben we abonnementen die zeer compleet zijn. Onze kennis en kunde zetten wij op een unieke wijze in. Den Hartog Ondersteuning is dan ook meer dan een administratiekantoor.

Skyline-Amsterdam

Skyline Amsterdam – Administratiekantoor > Wiki

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij werken voor bedrijven zoals horeca, zzp en overige mkb, van eenmanszaak, vof tot bv. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar gaan voornamelijk op bedrijfsbezoek in de randstad. Van Utrecht, Hilversum, Almere tot Amsterdam. Vanzelfsprekend is iedereen welkom op ons servicekantoor.

Jouw route naar Administratiekantoor Amsterdam

Bekijk hier je route van Amsterdam naar ons administratiekantoor, servicekantoor te Bilthoven.
Je kan ons kantoor ook geweldig bereiken met de trein of bus, deze stoppen letterlijk voor de deur.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Stel je vraag