ADMINISTRATIEKANTOOR HOUTEN

De administratie veilig uitbesteed in de regio Houten

Als ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) is het belangrijk om je helemaal te kunnen concentreren op jouw bedrijf, zonder je druk te hoeven maken over de administratie. Het uit handen geven van tijdrovende klussen als de boekhouding, de aangifte btw, de aangifte inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarcijfers, geeft jou die ruimte.

Alles geregeld

Den Hartog Ondersteuning uit de regio Houten neemt alle administratie en belastingzaken uit handen voor een vast maandbedrag. En dat betekent zekerheid. Geen extra facturen achteraf, gewoon een pakket met alles erop en eraan naar wens.

All-in pakket

Voor € 99,00 per maand boeken wij alle facturen in, stellen we de belastingaangiftes OB en IB op en overleggen we twee keer per jaar over de voortgang in een adviesgesprek. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor telefonisch advies.

Digitale ondersteuning

Den Hartog Ondersteuning is betrokken bij het hele financiële gedeelte van jouw bedrijf. Dat betekent dat wij ook digitaal overzichten creëren, waardoor inzicht ontstaat in alle in- en uitgaven. Op basis van de inkoop- en verkoopfacturen maken wij een heldere prognose wat je aan inkomstenbelasting moet gaan betalen. Zo weet jij wat je te wachten staat en kun je hierop anticiperen.

Ook voor de salarisadministratie

Naast het afhandelen van de facturen en belastingaangiftes verzorgen wij desgewenst ook jouw salarisadministratie. Helder, betrouwbaar en accuraat.

Financiële begeleiding door administratiekantoor Houten

Onze passie ligt niet alleen bij het voeren van perfecte administraties, maar ook in adviseren en inzicht geven, we leggen graag uit hoe een en ander werkt. Door mee te denken met jouw financiële bedrijfsvoering kunnen wij in jouw bedrijf aanzienlijke besparingen doorvoeren. Ons ontzorgpakket is dan ook compleet.

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij werken voor bedrijven zoals horeca, zzp en overige mkb, van eenmanszaak, vof tot bv. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in de regio Utrecht, waaronder Amersfoort, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist en Gouda.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting


Plan je route van Houten naar ons Administratiekantoor

Den Hartog Ondersteuning is vanuit Houten niet alleen bereikbaar met de auto.
Zowel de trein als bus stoppen direct voor de deur (gratis parkeergelegenheid).