ADMINISTRATIEKANTOOR SOEST

Zoekende naar een administratiekantoor in Soest?

Jij bent ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) en je wilt je concentreren op de zaken waar jij goed in bent? Jij wilt geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het juist voeren van jouw boekhouding, het tijdig indienen van jouw aangifte btw, het opmaken van jouw jaarcijfers en jouw aangifte inkomstenbelasting?

Het complete ontzorg-pakket

Den Hartog Ondersteuning uit Bilthoven (vlak bij Soest) neemt voor een all-in maandbedrag al de administratieve en belastingzaken bij jou uit handen. Wij boeken de financiële boekhouding in, wij stellen de btw- en IB- aangifte voor je op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsgesprek waarin wij jou adviseren over jouw administratie en belastingen.

Administratiekantoor Soest voor jouw administratie

Ons administratiekantoor is gevestigd in Bilthoven, op slechts een paar kilometer van Soest, Utrecht en Zeist. Voor het uitbesteden van jouw administratie bieden we abonnementen aan die zeer compleet zijn. Onze kennis en kunde zetten wij daarvoor op een proactieve wijze in. Den Hartog Ondersteuning is dan ook een full service administratiekantoor.

Alles in één oplossing

Wij verzorgen jouw totale administratie en belastingzaken. Alle facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (ob en IB) voor je op en 2 x per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek voor een vast bedrag van € 99,- per maand. Is dit wat jij van een administratiekantoor in Soest verwacht?

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij werken voor de meest uiteenlopende bedrijven zoals horeca, zzp en overige mkb, van eenmanszaak, vof tot bv. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk binnen de provincie Utrecht: van Soest, Doorn, Amersfoort, Bilthoven, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg tot Gouda.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Op kort termijn nemen wij contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting


Administratiekantoor op 15 autominuten van Soest

Plan je route van Soest naar ons administratiekantoor Den Hartog Ondersteuning, jouw servicekantoor te Bilthoven. Je kan ons kantoor ook prima bereiken met openbaar vervoer, bus en trein stoppen voor de deur.