ADMINISTRATIEKANTOOR ZEIST

Op zoek naar een administratiekantoor in Zeist?

Jij bent ondernemer (zzp, vof of bv) en je wilt je concentreren op de zaken waar jij goed in bent? Jij wilt geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het juist voeren van jouw boekhouding, het tijdig indienen van jouw btw-aangifte, het opmaken van jouw jaarcijfers en jouw aangifte inkomstenbelasting?

Alles in één pakket

Wij verzorgen jouw de gehele administratie en bijbehorende belastingzaken. De inkoop- en verkoopfacturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (btw en inkomstenbelasting) voor je op en 2 x per jaar hebben we een evaluatie/adviesgesprek voor slechts € 99,- per maand. Is dit wat jij van een administratiekantoor in Zeist verwacht?

Complete ontzorging

Den Hartog Ondersteuning uit Bilthoven (regio Zeist) neemt voor een vast maandbedrag deze administratie en belastingzaken bij jou uit handen. Wij boeken in, wij stellen de OB- en IB- aangifte voor je op en twee keer per jaar hebben we een adviesgesprek waarin wij jou adviseren over jouw administratie en belastingen.

Administratiekantoor Zeist voor het uitbesteden van de administratie

Ons administratiekantoor is gevestigd in Bilthoven, dit is op steenworp afstand van Zeist, Hilversum en Utrecht. Voor de uitbesteding van jouw administratie hebben we abonnementen die zeer compleet zijn. Onze kennis en kunde zetten wij op een unieke wijze in. Den Hartog Ondersteuning is dan ook meer dan een administratiekantoor.

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij werken voor bedrijven zoals zzp, klein mkb, van eenmanszaak, vof tot bv. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in de provincie Utrecht: Zeist, Woudenberg, Driebergen, Hilversum, Amersfoort, De Bilt, Baarn, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, en Gouda.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur of laat je gegevens hieronder achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting


Plan je route van Zeist naar ons Administratiekantoor

Den Hartog Ondersteuning is vanuit Zeist niet alleen bereikbaar met de auto.
Zowel de trein als bus stoppen direct voor de deur. Parkeergelegenheid is gratis.