ADMINISTRATIEKANTOOR ZZP

Het administratiekantoor voor ZZP ondernemers

Den Hartog ondersteuning is meer dan een administratiekantoor. Wij voorzien u van het gewenste advies en ondersteunen u bij al uw administratieve werkzaamheden. Ook voor de ZZP-er komt er veel kijken, zij worden door de belastingdienst immers net zoals elke ondernemer gezien als een zelfstandig bedrijf. Minimaal 4 x per jaar moet de omzetbelasting worden aangegeven. Tegen het einde van het jaar is er een winst en verliesrekening nodig en moet de balans worden opgemaakt. Om u te ontzien hebben ween een speciaal abonnement opgesteld.

Namelijk :

De beste koop, complete boekhouding voor € 99,00

Speciaal voor de kleine ondernemer (ZZP) hebben we een all-in-pakket samengesteld. Het abonnement bestaat uit het verwerken van de financiële administratie. Telefonisch advies. Ook helpen wij u bij de belastingaangiften zoals de btw aangifte en inkomstenbelasting voor ondernemers. U heeft overal online inzage in uw online administratie en kunt ons 7 dagen per week bereiken tussen 09:00 en 21:00. Ook kunt u online gratis uw vragen stellen.

Wie is onze doelgroep

Bedrijven zoals horeca, ZZP en overige MKB, van eenmanszaak, VOF tot BV. Maar wij hebben ook gespecialiseerde diensten voor particulieren. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in Utrecht: Amersfoort, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist en Gouda.