ADMINISTRATIEKANTOOR ZZP

Ben jij op zoek naar een gedreven zzp-administratiekantoor?

Als ondernemende zzp’er is het fijn om de ruimte te hebben om je te concentreren op jouw kernactiviteiten. Dan besteed je meestal liever niet te veel tijd aan jouw zzp-boekhouding, het tijdig indienen van de aangifte btw, het opmaken van de jaarcijfers en de aangifte inkomstenbelasting.

Zekerheid voor zzp’ers

Ons administratiekantoor zzp is gespecialiseerd in het voeren van zzp-administraties. Zo nemen wij voor een vast maandbedrag al deze tijdrovende administratieve en belastingzaken bij jou uit handen. Een zorg minder en zonder extra kosten achteraf.

Door mee te denken met jouw financiële bedrijfsvoering en met behulp van digitale overzichten krijg je een helder inzicht in alle in- en uitgaven. En is jouw zzp-boekhouding geheel op orde. Dit kan al voor een vast laag bedrag van € 99,- per maand.

Zzp all-in pakket

Wij verzorgen jouw totale zzp-administratie en belastingzaken. De facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (ob en ib) voor je op en jaarlijks plannen we een voortgangsadviesgesprek met jou en je persoonlijke boekhouder voor slechts € 99,- per maand.

Persoonlijke zzp-administratieaanpak

Wij geloven ook in een persoonlijke aanpak. Wat betekent dat we deze maandbundel geheel op jouw specifieke wensen kunnen afstemmen. Ook krijg je begeleiding van een expert-boekhouder. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisverwerking of facturatie naar jouw klanten.

Administratiekantoor zzp voor jouw complete administratie

Ons administratiekantoor heeft drie vestigingen: Hilversum, Bilthoven en Amersfoort. Maar de samenwerking met zzp’ers is hoofdzakelijk online. Na een eerste intakegesprek waarin we alle administratiezaken met elkaar bespreken, kunnen wij direct aan de slag. En kun jij via onze portal eenvoudig alle stukken online indienen.

Den Hartog Ondersteuning is veel meer dan een administratiekantoor zzp. Wij, als boekhouder en belastingadviseur, denken met je mee en adviseren je bij die onderdelen waar het nog beter zou kunnen. Lees ook onze voordelen en zie wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer weten over ons zzp-administratiekantoor?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan neemt onze boekhouder contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Stel je vraag