All-in pakket voor ZZP

Als ondernemer / zzp’er wil je je focussen op de zaken waar jouw bedrijf goed in is. Het voeren van de administratie, het indienen van de btw-aangifte en het opstellen van de jaarcijfers horen daar meestal niet bij.

Administratiekantoor Den Hartog neemt voor een all-in tarief van € 100,- per maand al deze administratieve en belastingzaken bij jou uit handen. Jij wordt op dit gebied totaal ontzorgd.

Expert in zzp-administraties

Administratiekantoor Den Hartog is gespecialiseerd in het voeren van zzp-administraties. Meer dan 50% van ons klantenbestand bestaat uit zzp-bedrijven die zich door ons laten ontzorgen op administratie- en belastinggebied.

De inhoud van ons all-in pakket:

Digitale verwerking administratie

Op een moderne manier voeren wij jouw administratie. Jij hoeft alleen alle facturen digitaal ter beschikking te stellen en wij doen de rest. De facturen worden gecontroleerd, ingeboekt en vormen de basis voor jouw IB-aangifte en de rapportages die wij jou bieden.

Tot 200 facturen per jaar

Ons scherpe all-in tarief van € 100,- geldt voor alle administraties met maximaal 200 documenten. Heb je meer documenten, dan stemmen we samen af over een op maat all-in tarief voor jouw bedrijf. Heb je minder dan 200 facturen per jaar? Dan is ons instappakket wellicht wat voor je.

Kwartaalrapportage

Jouw hele administratie wordt online geboekt en beheerd. Eens per kwartaal stellen wij een kwartaalrapportage op. In deze rapportage zie je direct hoe jouw bedrijf ervoor staat en krijg je ook inzichtelijk wat je straks aan belasting moet gaan betalen. Helder inzicht dus!

Btw-aangifte

Vier keer per jaar stellen wij jouw btw-aangifte op. Op basis van gevoerde administratie en onze expertise op het gebied van btw krijg je van ons een voorstel voor de btw-aangifte. Makkelijker kan het niet.

Foutloze facturen

Vaak blijkt dat er bij ondernemers veel facturen de deur uit gaan die foutjes betreffen. Dit wil je niet, want dit kan makkelijk in je nadeel werken. Wij controleren de facturen en geven hierover ook advies. Als wij foutjes tegenkomen, ontvang je van ons direct feedback.

Aangifte inkomstenbelasting

Eén keer per jaar stellen wij op basis van jouw administratie de aangifte inkomstenbelasting op. Naast het normale invulwerk gaan we vooral op zoek naar manieren om deze aangifte zo zuiver en aantrekkelijk mogelijk te maken. Onze expertise op dit vlak leidt vaak tot enorme belastingbesparingen!

IB-op-tijd-garantie

Op tijd je IB-aangifte indienen is altijd even een dingetje. Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat wij altijd jouw IB-aangifte op tijd klaar hebben staan. En het werkt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer dan een administratiekantoor

Den Hartog Ondersteuning is meer dan alleen een administratiekantoor. Wij denken met je mee, wij adviseren je waar het beter kan en wij doen er alles aan om jou te ontzorgen en om er op dit gebied alles uit te halen wat erin zit!

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting