Coronavirus belastingadvies, uitgebreide hulp voor jou als ondernemer.

Den Hartog Ondersteuning als administratiekantoor zet zich graag in voor jou als ondernemer. Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de regering ten aanzien van het coronavirus hebben we daarom per ommegaande deze informatiepagina gelanceerd. Je treft hier informatie m.b.t. het aanvragen van betalingsuitstel bij de belastingdienst. Niks is immers zo vervelend als door het coronavirus in betalingsproblemen te komen. Ook vertellen we je in het kort de mogelijkheid tot het aanvragen van werktijdverkorting bij het UWV. En kan je vanaf nu bij ons terecht voor financieel- en ondernemersadvies. Geschikt voor ZZP, MKB en Horeca ondernemers. Onze aanpak is er op gericht om ondanks het coronavirus de financiële huishouding van je bedrijf op orde te hebben.

Uitstel van betaling belastingdienst omwille van het Coronavirus.

Ondernemers die in de financiële problemen komen vanwege het coronavirus, kunnen bij de Belastingdienst vragen om uitstel van betaling van diverse belastingen. Zijnde : inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (btw) en loonbelasting. Je komt hiervoor dus in aanmerking als je omzet misloopt en je daardoor een betalingsprobleem hebt. Wanneer dit van toepassing is kan je bij ons kosteloos een voorbeeldbrief downloaden.

Werktijdverkorting inzage het coronavirus

Voor deze regeling kom je in aanmerking als je tijdelijk voor medewerkers minder of geen werk hebt. Wanneer je verwacht hier minimaal 2 weken hinder aan te ondervinden is dit het geval. Deze regeling dient via het UWV te worden aangevraagd. Dit betekent dat het UWV tijdelijk een deel van de salarisbetaling op zich neemt. Je hebt daardoor dus tijdelijk minder personeelskosten. Wij als administratiekantoor kunnen deze zorg voor je uit handen nemen zodat jij als ondernemer je kan richten op andere zaken. Rechts bovenaan op deze pagina tref je ons telefoonnummer aan.

Financieel advies voor MKB en HORECA bedrijven

Administratiekantoor en coronavirus counseling

Wanneer je als ondernemer verregaande problematiek ervaart bieden we je de mogelijkheid tot een persoonlijk begeleidingsgesprek. We kijken vanuit onze ervaring als ondernemer (minstens 15 jaar) en financieel specialist met je mee. En nemen waar mogelijk de benodigde werkzaamheden bij je uit handen. We begeleiden je dan bijvoorbeeld bij het aanvragen van coronavirus werktijdverkorting. Ook kunnen we je helpen aan diverse inzichten en handvatten om “je bedrijf te redden“. Kortom we helpen je grip te krijgen op de effecten van het coronavirus op je bedrijf.

Let op : deze service is specifiek bedoeld voor relatief kleine ondernemingen (ZZP, MKB, HORECA). Heb je een groot bedrijf (20 FTE of meer) dan kunnen we je doorverwijzen naar een geschikte partner binnen ons netwerk.

Wil je met spoed zo een adviesgesprek? Dan verzoeken we je om ons te bellen op 035-2031393 of 030-2203055. Een bericht achterlaten mag natuurlijk ook. We nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met je op.