DETAILHANDEL ADMINISTRATIE

Administratiekantoor voor de detailhandel

Jij hebt een winkel en bent op zoek naar een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in administraties in de detailhandel? Wij nemen jouw administratie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw winkel. Wij voeren jouw boekhouding, verzorgen de aangifte btw en maken de jaarcijfers op, inclusief de ib-aangifte.

Detailhandel compleet ontzorgen

Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in administraties voor bedrijven in de detailhandel. Voor een vast maandbedrag nemen wij alle administratieve en belastingzaken uit handen. Wij boeken in, wij stellen de ob- en ib-aangifte voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsgesprek waarin wij adviseren over administratie en belastingen.

Totaalpakket boekhouding detailhandel

Wij verzorgen de totale administratie en belastingzaken van jouw winkel. De facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (ob en ib) voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek voor slechts € 135,- per maand.

Een besparend belletje

Als administratiekantoor voor de detailhandel vinden wij het onze taak om je ook te voorzien van informatie en advies. Wij verzorgen dan jouw boekhouding en we letten actief op de cijfers. Als wij tegen een mogelijke besparing aanlopen, laten we een figuurlijk belletje rinkelen. Het is immers ook in ons belang dat jouw winkel financieel gezond blijft presteren.

Gespecialiseerd in detailhandeladministraties

Een groot deel van ons klantenbestand valt onder de detailhandel. We kennen inmiddels alle bijzonderheden en kneepjes van dit leuke segment. Doordat we veel voor detaillisten werken, kennen we ook alle interessante belastingaftrekmogelijkheden.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting