Horeca administratie boekhouding

Op zoek naar een horeca boekhoudkantoor?

Jij hebt een horeca zaak en bent op zoek naar een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in horeca administraties? Wij nemen jouw horeca administratie uit handen zodat jij je kunt concentreren op jouw horeca zaak. Wij voeren jouw horeca boekhouding, verzorgen jouw aangifte btw en we maken de jaarcijfers van jouw horeca bedrijf op, inclusief aangifte IB.

Zekerheid in de horeca

Den Hartog Ondersteuning is gespecialiseerd in horeca administraties. Voor een vast maandbedrag nemen wij alle administratieve en belastingzaken van jouw horeca bedrijf uit handen. Wij boeken in, wij stellen de ob- en IB-aangifte voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsgesprek waarin wij jou adviseren over jouw horeca administratie en belastingen.

Horeca administratie all-in pakket

Wij verzorgen de totale administratie en belastingzaken van jouw horecazaak. De facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (ob en IB) voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek voor slechts € 175,- per maand. Is dit niet precies wat jij verwacht van een horeca administratie specialist?

Een besparend belletje

Als horeca administratiekantoor vinden wij het onze taak om je te voorzien van informatie en advies. Wij verzorgen dan ook niet alleen jouw horeca boekhouding, maar letten actief op de cijfers. Als wij tegen een mogelijke besparing aanlopen, laten we een figuurlijk belletje rinkelen. Het is immers ook in ons belang dat jouw bedrijf financieel gezond blijft presteren.

Gespecialiseerd in horeca administraties

Al sinds ruim 7 jaar is een groot deel van onze klanten horeca exploitanten. Dit komt omdat Bas Den Hartog (eigenaar denhartogondersteuning.nl) zelf meerdere horeca zaken heeft gehad. Bas weet precies de belangrijkste zaken in een horeca administratie zodat je kunt rekenen op een op maat horeca administratie aanpak, bekijk onze heldere tarieven.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!