Jouw administratiekantoor in Rotterdam

Opzoek naar een administratiekantoor in de buurt van Rotterdam? Als ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) is het belangrijk om je helemaal te kunnen concentreren op je bedrijf zonder je druk te hoeven maken over de administratie. Het uit handen geven van tijdrovende klussen als de boekhouding, de aangifte btw, de aangifte inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarcijfers verdient zich dubbel en dwars terug.

Flexibel, persoonlijk en betrokken

Den Hartog Ondersteuning uit de regio Rotterdam neemt alle administratie en belastingzaken uit handen voor een vast maandbedrag. En dat betekent zekerheid. Geen extra facturen achteraf, gewoon een pakket met alles erop en eraan naar wens.

Een vast bedrag per maand

Wij nemen de situatie op en adviseren over het meest voordelige pakket voor jouw bedrijf. Voor slechts € 99,00 per maand boeken wij de facturen in, stellen we de belastingaangiftes ob en IB op en overleggen we twee keer per jaar over de voortgang in een adviesgesprek.

Belastingadvies door administratiekantoor Rotterdam

Onze passie ligt niet alleen bij het voeren van perfecte administraties, maar ook leggen we graag uit hoe het een en ander werkt. Door mee te denken met jouw financiële bedrijfsvoering kunnen wij in jouw bedrijf aanzienlijke besparingen doorvoeren.

Kies voor digitaal (of schoenendoos)

Ons administratiekantoor te Rotterdam is betrokken bij het hele financiële plaatje van jouw bedrijf. Dat betekent dat wij ook digitaal overzicht creëren waardoor inzicht ontstaat in alle in- en uitgaven. Op basis van de inkoop- en verkoopfacturen maken wij automatisch een heldere prognose wat je aan inkomstenbelasting moet gaan betalen. Zo weet jij wat je te wachten staat en kun je hierop anticiperen.

Ook voor de salarisadministratie

Aangezien er bij het voeren van een loonadministratie veel komt kijken nemen wij deze met plezier over. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de bijkomende werkzaamheden. Snel veranderende wetgeving en de vele verschillen tussen cao’s maakt de salarisadministratie voor ondernemers een moeilijke klus.

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in zuid Holland, waaronder Dordrecht, Den Haag, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Delft, Leiden en Rotterdam. Wij werken voor bedrijven zoals horeca, ZZP en overige MKB, van eenmanszaak, vof tot bv.

Breng een bezoek aan Administratiekantoor Rotterdam

Alle kantoren van Den Hartog Ondersteuning zijn goed bereikbaar. Je kan ons kantoor daarom prima bereiken met de trein of bus. Deze stoppen praktisch voor de deur. Je kan bij administratiekantoor Rotterdam ook gratis parkeren.

Bekijk hier je route van naar ons servicekantoor nabij Rotterdam :

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting