Kapper administratie boekhouding

Het administratiekantoor voor kappers en kapsalons

Jij hebt een kapperszaak en bent op zoek naar een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in administraties in de kappersbranche? Wij nemen jouw kapsalon administratie uit handen zodat jij je kunt concentreren op jouw kapperszaak. Wij voeren jouw kapper boekhouding, verzorgen jouw aangifte btw en we maken de jaarcijfers van jouw kapsalon op, inclusief aangifte IB.

Kapsalons compleet ontzorgen

Den Hartog Ondersteuning is gespecialiseerd in kapsalon administraties. Voor een vast maandbedrag nemen wij alle administratieve en belastingzaken van jouw kapperszaak uit handen. Wij boeken in, wij stellen de ob- en IB-aangifte voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsgesprek waarin wij jou adviseren over jouw kapsalon administratie en belastingen.

Kapper boekhouding totaalpakket

Wij verzorgen de totale administratie en belastingzaken van jouw kapsalon. De facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (ob en IB) voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek voor slechts € 175,- per maand. Is dit niet precies wat jij verwacht van een kapper administratie specialist?

Een besparend belletje

Als kapper administratiekantoor vinden wij het onze taak om je te voorzien van informatie en advies. Wij verzorgen dan ook niet alleen jouw horeca boekhouding, maar letten actief op de cijfers. Als wij tegen een mogelijke besparing aanlopen, laten we een figuurlijk belletje rinkelen. Het is immers ook in ons belang dat jouw kapsalon financieel gezond blijft presteren. Bekijk al onze voordelen!

Gespecialiseerd in kapper administraties

Al sinds ruim 7 jaar is 30% van onze klanten: een kapsalon. We kennen inmiddels alle bijzonderheden en kneepjes uit dit kappersvak. Doordat we veel voor kapsalons werken kennen we ook alle interessante belastingaftrek mogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een op maat kapper administratie aanpak.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!