ONLINE LOONADMINISTRATIE

Allround dienstverlening, ook uw loonadministratie

Den Hartog ondersteuning is een organisatie die naast de gebruikelijke administraties ook advies verzorgt. Dit is voor u ook van belang voor de loonadministratie. Bij het voeren van een loonadministratie komt namelijk veel kijken, met plezier nemen wij voor u deze administratieve last uit handen. Met een “hands on” mentaliteit gaan we voor u aan de slag en zijn ook buiten de normale werktijden bereikbaar voor u beschikbaar. 7 dagen per week van 09:00 – 21:00.

Online loonadministratie tegen een vast tarief

Voor het maken van de mutaties ten aanzien van uw loonadministratie maken wij gebruik van de online software van Exact. Echter is het ook mogelijk om deze te laten verzorgen in een bekend (lees ander) programma welke voor u vertrouwd is. Op basis van de door u aangeleverde stukken verwerken we de gegevens tot een loondstaat en loonstroken. Voor deze vorm van dienstverlening hanteren we een
all-in tarief, op basis van onderstaande tabel

1 tot 5 medewerkers € 12,50 per loonstrook
5 tot 10 medewerkers € 11,00 per loonstrook
10 tot 25 medewerkers € 10,00 per loonstrook

Heeft uw organisatie meer dan 25 werknemers dan maken wij graag een passende offerte.

Wie is onze doelgroep

Bedrijven zoals horeca, ZZP en overige MKB, van eenmanszaak, VOF tot BV. Maar wij hebben ook gespecialiseerde diensten voor particulieren. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist en Gouda.