Payroll Utrecht – Amersfoort – Hilversum

Zoek jij een kwalitatief goede payrollorganisatie in Utrecht / Hilversum / Amersfoort? Dan ben je bij Den Hartog Ondersteuning aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in payrolling en hebben jarenlange ervaring in deze regio.

Payrolling vrij van administratieve rompslomp

Wanneer je werknemers inzet via payrolling nemen wij het juridische werkgeverschap over. Deze werkwijze biedt jou en je werknemers veel meer flexibiliteit.

De voordelen van payroll

– Realtime inzicht in managementrapportages
– Je betaalt alleen de gewerkte uren
– Slechts één kostenpost voor ingeleend personeel
– Geen administratieve rompslomp
– En nog veel meer

Wat kost payrollen?

De omrekenfactor waarmee wij werken is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Voor wie?

Wij verzorgen voor verschillende sectoren de payroll vooral in de regio: Utrecht, Hilversum en Amersfoort. Meest voorkomende sectoren:
– payroll uitzendbureau;
– payroll inleners;
– payroll mkb;
– payroll horeca;
– payroll zpp’ers;

Den Hartog Ondersteuning

Ons kantoor is gespecialiseerd in administratieve diensten voor mkb-bedrijven. Zo voeren wij administraties, geven belastingadvies, voeren we salarisadministraties, verzorgen payrolling en worden we ingeschakeld voor verzuim-, verlof- en arbeidscontractuele activiteiten. Vanuit drie vestigingen vervullen we een regionale behoefte.

Onze regio: Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Geïnteresseerd?

Benieuwd of Den Hartog Ondersteuning wat op het gebied van payrolling voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel 030-3200059 of vraag direct een offerte aan.

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Stel je vraag