Salarisadministratie uitbesteden

Regio: Utrecht – Amersfoort – Hilversum (landelijk: online)

Als mkb-bedrijf met personeel (begint al bij één medewerker) is een waterdichte salarisadministratie vereist. Het is mogelijk om deze administratie zelf te voeren, maar een korte kosten-batenanalyse leert dat dit vaak niet kostenefficiënt is.

Je zoekt een professionele salarisadministratiepartner die alle benodigde activiteiten voor jouw bedrijf tot in de puntjes verzorgt! Zoals:
– het kwalitatief opzetten van de salarisadministratie
– het op tijd maken van loonstrookjes
– het verzorgen van de aangifte loonbelasting
– het verwerken van ziekte en verlof per medewerker
– het adviseren en meedenken in dit hele proces

Salarisadministratie – doe het goed!

Er zijn in Nederland heel wat salarisadministratieaanbieders. Vaak proberen ze je met superlage tarieven klant te maken. Zo doen wij het niet! Wij proberen je klant te maken door een excellente service te verlenen, zodat je weet dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Onze klanten komen uit heel Nederland en uit Utrecht, Amersfoort en Hilversum in het bijzonder.

Besteed je salarisadministratie uit aan de expert!

Ondanks dat het voeren van een salarisadministratie eenvoudig lijkt, komt er nog best veel bij kijken als je het in één keer goed wilt laten doen! Kennis van wetgeving en cao’s is onontbeerlijk, evenals een flexibele werkwijze, zodat ook afwijkingen (bij ziekte / verlof) direct en snel worden opgepakt.

10 jaar ervaring met professionele salarisadministratie

Medewerkers van Den Hartog Ondersteuning zijn al meer dan 10 jaar actief met het voeren van salarisadministraties. Onze totale dienstverlening is hierop toegespitst. De systemen die wij gebruiken voor de verloning, zijn continu doorontwikkeld. Wij hebben 3 vestigingen en zijn actief in Hilversum, Amersfoort en Utrecht.

Flexibele aanpak

Op basis van 10 jaar ervaring met het voeren van salarisadministraties voor onze klanten hebben wij een zeer flexibel model ontwikkeld. Wij werken op basis van een helder tarief, € 20,- vast en vanaf € 8,70 per loonstrook (afhankelijk van het aantal medewerkers).

Wat kan ik verwachten?

Wij hebben onze salarisadministratieaanpak helder op onze website uitgewerkt. Je leest precies wat we doen, wanneer we het doen en meer over onze heldere tarieven en prepaid aanpak. Lees meer over onze aanpak.

Salarisadministratie modern online

Net als onze overige diensten maken wij zo veel mogelijk gebruik van de online mogelijkheden. De loonstrookjes van je medewerkers worden op een zeer eenvoudige manier online beschikbaar gesteld. Evenals verzuim- en verlofregistratie is alle salarisadministratie-informatie in onze online omgeving beschikbaar.

Klantervaring salarisadministratie

Den Hartog Ondersteuning verzorgt al jaren voor ons bedrijf de salarisadministratie. Het fijne is dat alles automatisch gaat en we altijd kunnen rekenen op tijdige en juiste input. En als er vragen zijn, kunnen we altijd direct bij hen terecht.

Extra mogelijkheden

Naast het uitbesteden van je salarisadministratie aan ons is het mogelijk dat wij ook aangrenzende activiteiten oppakken. Te denken valt aan een stuk verzuimmanagement, contractbeheer etc. Wij vertellen je graag meer over onze extra mogelijkheden. Onze regio: Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Meer informatie / offerte aanvragen

Wil je meer weten over onze aanpak of direct een offerte aanvragen? Bel ons dan op 030-3200059 of laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Stel je vraag