Salarisadministratie uitbesteden

Als mkb-bedrijf met personeel (begint al bij één medewerker) is een waterdichte salarisadministratie vereist. Het is mogelijk om deze administratie zelf te voeren, maar een korte kosten-batenanalyse leert dat dit vaak niet kostenefficiënt is.

Je zoekt een professionele salarisadministratiepartner die alle benodigde activiteiten voor jouw bedrijf tot in de puntjes verzorgt! Zoals:
– het kwalitatief opzetten van de salarisadministratie
– het tijdig maken van loonstrookjes
– het verzorgen van de aangifte loonbelasting
– het werken van ziekte en verlof per medewerker
– het adviseren en meedenken in dit hele proces

Salarisadministratie – doe het goed!
Er zijn in Nederland heel wat salarisadministratieaanbieders. Vaak proberen ze je met superlage tarieven klant te maken. Zo doen wij het niet! Wij proberen je klant te maken door een excellente service te verlenen, zodat je weet dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Besteed je salarisadministratie uit aan de expert!
Ondanks dat het voeren van een salarisadministratie eenvoudig lijkt, komt er nog best veel bij kijken als je het in één keer goed wil laten doen! Kennis van wetgeving en cao’s is onontbeerlijk, evenals een flexibele werkwijze, zodat ook afwijkingen (bij ziekte / verlof) direct en snel worden opgepakt.

10 jaar ervaring met professionele salarisadministratie
Den Hartog Ondersteuning is al meer dan 10 jaar actief met het voeren van salarisadministraties. Onze totale dienstverlening is hierop toegespitst. De systemen die wij gebruiken voor de verloning, zijn continu doorontwikkeld.

Flexibele aanpak
Op basis van 10 jaar ervaring met salarisadministraties voeren voor onze klanten hebben wij een zeer flexibel model ontwikkeld. Wij werken op basis van een heldere prepaid aanpak. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en ben je door je salarisadministratiebundel heen, dan kun je voor het ingestapte tarief verlengen.

Wat kan ik verwachten?
Wij hebben onze salarisadministratieaanpak helder op onze website uitgewerkt. Je leest precies wat we doen, wanneer we het doen en meer over onze heldere tarieven en prepaid aanpak. Lees meer over onze aanpak.

Salarisadministratie modern online
Net als onze overige diensten maken wij zo veel mogelijk gebruik van de online mogelijkheden. De loonstrookjes van jullie medewerkers worden op een zeer eenvoudige manier online beschikbaar gesteld. Evenals verzuim- en verlofregistratie is alle salarisadministratie-informatie in onze online omgeving beschikbaar.

Klantervaring salarisadministratie
Den Hartog Ondersteuning verzorgt al jaren voor ons bedrijf de salarisadministratie. Het fijne is dat alles automatisch gaat en we altijd kunnen rekenen op tijdige en juiste input. En als er vragen zijn, kunnen we altijd direct bij hen terecht. Restaurant Vroeg.nl te Bunnik
Meer klantervaringen

Extra mogelijkheden
Naast het uitbesteden van je salarisadministratie aan ons is het mogelijk dat wij ook aangrenzende activiteiten oppakken. Te denken valt aan een stuk verzuimmanagement, contractbeheer etc. Wij vertellen je graag meer over onze extra mogelijkheden.

Meer informatie / offerte aanvragen
Wil je meer weten over onze aanpak voor salarisadministratieve werkzaamheden, lees dan concreet wat wij te bieden hebben. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Een compleet overzicht van onze diensten:
– All-in administratiepakket zzp
– All-in administratiepakket mkb
– All-in administratiepakket online
– Salarisadministratie deluxe
– Interim adminstrateur & advies

Ook mogelijk
– belastingadvies
– IB aangifte

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Stel je vraag