Salarisadministratie uitbesteden

Maak het jezelf gemakkelijk, besteed je salarisadministratie uit!
Het voeren van een salarisadministratie is een specialistisch werkje en kost vaak veel tijd. Wanneer je de salarisadministratie van je bedrijf aan ons uitbesteed, dan wordt alles tot in de puntjes verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.

Wij ontzorgen je met professionele salarisadministratie!

Wat je kunt verwachten:

1. Eenmalige opzet salarisadministratie

Om de verloning van jullie personeel direct goed uit te voeren, is een eenmalige opzet nodig. Op basis van de verkregen input richten wij jullie salarisadministratie volledig in. Wij rekenen hiervoor geen extra tarief, dit zit gewoon in onze dienstverlening!

2. Verzorgen aangifte loonbelasting

Maandelijks verzorgen wij de aangifte loonbelasting gebaseerd op de werkelijke gegevens. Hier hoeft niets meer aan gedaan te worden en kan direct door naar de belastingdienst. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Ook als medewerkers pensioen opbouwen, nemen wij dit standaard mee in onze werkzaamheden.

3. Ziekte- en verlofverwerking

Naast de reguliere verloning nemen wij alle specifieke zaken mee. Zodra medewerkers ziek zijn of verlof hebben, wordt dit in de salarisadministratie bijgehouden. Deze informatie hoeft alleen maar aan ons doorgegeven te worden, de rest verzorgen wij.

4. Vaste tarieven all-in

Het vaste basistarief voor het indienen van de loon of pensioenaangifte bedraagt € 20,- per maand. Daarnaast rekenen wij een aantrekkelijk tarief per loonstrook vanaf € 8,70 per loonstrook. Dit tarief is afhankelijk van het aantal loonstroken per maand. Onze staffel:
– 1 tot 5 medewerkers: € 10,00 per loonstrook
– 5 tot 10 medewerkers: € 9,50 per loonstrook
– 10 tot 20 medewerkers: € 9,00 per loonstrook
– 20 tot 50 medewerkers: € 8,70 per loonstrook

Alle benodigde werkzaamheden, zoals invoeren, wijzigen, ziekte- en verlofregistratie, aangifte loonbelasting, eenmalige opzet, zijn in deze tariefstelling verwerkt!

Voor het opstarten van de salarisadministratie rekenen we een eenmalig bedrag van € 75,-.

Uitgebreide overige mogelijkheden

Naast de genoemde salarisadministratie werkzaamheden is het mogelijk dat wij aangrenzende activiteiten voor je oppakken. Denk aan verzuimmanagement, contractbeheer etc. Wij vertellen je hier graag meer over!

Salarisadministratie met persoonlijke benadering

Wij hechten erg veel waarde aan persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten door en door, waardoor wij onze klanten proactief benaderen bijvoorbeeld bij wijzigingen in de wetgeving of in bepaalde CAO’s.

Meer informatie / offerte aanvragen

Wil je exact weten wat het inhoudt om je salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag dan hier vrijblijvend de offerte salarisadministratie aan.

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting