(top)sport administratie

Jij bent actief in de (top)sport als bijvoorbeeld coach of topsporter en je zoekt een administratiekantoor dat ervaring heeft met (top)sportadministraties? Daarmee kunnen wij je zeker goed helpen, want administraties voeren is onze tak van sport! Als administratiekantoor hebben wij ons vooral toegelegd op het voeren van boekhoudingen van topsporters en personen actief in de sport.

Doordat we meerdere topsporters als klanten hebben, kennen we de kneepjes van dit specifieke sportsegment. Wij voeren jouw boekhouding, verzorgen de aangifte btw en we maken de jaarcijfers op, inclusief de ib-aangifte.

Full service je administratie- en belastingzaken uit handen geven.

administratiekantoor-voor-sport-en-topsport

Supporter

All-in ontzorgpakket
Jaardossier tot 180 documenten
Inclusief btw-aangiftes
En nog veel meer…

Vanaf 80,00 p/m

Topsporter (prof)

All-in ontzorgpakket
Jaardossier tot 250 documenten
Inclusief btw-aangiftes
En nog veel meer…

Vanaf 100,00 p/m

Trainer of Coach

All-in ontzorgpakket
Jaardossier tot 300 documenten
Inclusief btw-aangiftes
En nog veel meer…

Vanaf 135,00 p/m

Totale ontzorging voor een vast bedrag per maand.

Onze werkwijze is erop gericht dat je bijna niets hoeft te doen (alleen het online ter beschikking stellen van je facturen en bonnen), zodat wij je verder compleet zullen ontzorgen. Ook krijg je als trainer of coach toegang tot een handige tool om supersnel facturen te kunnen opmaken en betalingen te registreren.

Topsportontzorging

Je kunt daardoor maximaal je tijd besteden aan het geven van trainingen of de ontwikkeling van jouw sportacademie. Ook voor de sportliefhebbers (supporters) hebben we een all-in ontzorgingspakket samengesteld. Je kunt daardoor maximaal je tijd besteden aan het geven van trainingen of de ontwikkeling van jouw sportacademie.

Totaalpakket boekhouding topsport

Wij verzorgen jouw totale administratie en belastingzaken. De facturen worden ingeboekt, wij stellen de belastingaangiftes (ob en ib) voor jou op en twee keer per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek voor slechts € 100,- per maand.

Een besparend belletje

Als administratiekantoor gespecialiseerd in de sport vinden wij het onze taak om je ook te voorzien van informatie en advies. Wij verzorgen dan je boekhouding en we letten actief op de cijfers. Als wij tegen een mogelijke besparing aanlopen, laten we een figuurlijk belletje rinkelen.

Supporten van talentvolle individuele sporters

Wanneer je als sportliefhebber, professionele sporter, trainer of coach jouw belasting- en administratiezaken aan ons administratiekantoor uitbesteedt, help je indirect mee aan de ontwikkeling van talentvolle sporters.

Dit betekent bijvoorbeeld dat we hen helpen bij het maken van een professioneel plan, waaronder het opstellen van een budget, wat grip geeft op de inkomsten en uitgaven. Soms helpen we ze ook aan een stukje funding of stellen documenten en hulpmiddelen ter beschikking op het gebied van administratie, belasting of organisatie.

Gespecialiseerd in sportadministraties

Een deel van ons klantenbestand zijn mensen actief in de (top)sport. We kennen inmiddels alle bijzonderheden en kneepjes van dit segment. Doordat we veel voor sporters werken, kennen we ook alle interessante belastingaftrekmogelijkheden.

Doe jij ook mee? Vul in of bel 030-3200059

Maak telefonisch een afspraak voor een gratis kennismaking of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Toelichting


Onze sport-talenten

boekhouders-utrecht
boekhouders-amsterdam