UITBESTEDEN COMPLETE ADMINISTRATIE

Uitbesteden administratie (all-in-pakket)

Voor het uitbesteden van de volledige administratie bent u bij ons aan het goede adres. Onze diensten hebben we hiervoor speciaal samengesteld in de vorm van een all-in-pakket. Met andere woorden voor elke afnemersgroep is er een speciaal abonnement. Wij zetten onze kennis en kunde voor u in en ontzorgen u van de administratieve last. Maar wij verwerken niet alleen alles in uw financiële administratie maar geven u persoonlijke aandacht, stellen ons flexibel op en houden het helder en vooral goedkoop. U kunt bij ons niet alleen de administratie uitbesteden, maar ook de belastingaangiften en bijbehorende correspondentie. Abonnementen zijn er bij Den Hartog ondersteuning vanaf € 99,-

Uitbesteden administratie (alleen de administratie)

Het is ook mogelijk om alleen de administratie door ons te laten voeren. U besteed het werk voor het voeren van de financiële administratie aan ons uit en doet de rest zelf. Klanten die bekend zijn met een eigen boekhoudprogramma kunnen voor deze optie kiezen. U betaald voor deze vorm van boekhouden € 45,00 per maand, welke vermeerderd wordt met een prijs voor het aantal verwerkte facturen. De prijs hiervoor is afhankelijk van het geschatte aantal in- en verkoopfacturen per jaar.

Wie is onze doelgroep

Bedrijven zoals horeca, ZZP en overige MKB, van eenmanszaak, VOF tot BV. Maar wij hebben ook gespecialiseerde diensten voor particulieren. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist en Gouda.